Despre noi

Resurse Umane, Protecția Muncii, PSI, Mediu

Alicat Consulting a intrat pe piața resurselor umane în anul 2003, oferind servicii de selecție și recrutare de personal, sisteme de evaluare de personal, consultanță pe linie de sănătate și securitate în muncă (protecție a muncii), situații de urgență (PSI), apărare civilă și mediu.

Conceptul Alicat Consulting pornește de la necesitatea echilibrului și securității schimbului de valori ce există între două sisteme (umane și comerciale). O dată cu conștientizarea valorilor schimbate de ambele părți, se urmărește eficientizarea activității din organizații și totodată eliminarea potențialelor conflicte ce pot apărea. Serviciile de consultanță în sănătate și securitate în muncă, situații de urgență, sau mediu nu constau în simpla completare a documentelor standard ci sunt compatibilizate cu politica organizației și urmăresc obiectivele strategice ale organizației. O echipă profesională cu experienți în practica multinațională vă stă la dispoziție ca interfață între instituțiile statului și reprezentanții companiai dumneavoastră.

Alicat Cosulting își propune să elimine sau să reducă la maximum pierderile din sistem datorate factorului uman pe domeniul pe care îl acoperă.

Accesarea fondurilor structurale
Alicat Consulting a început activitatea de consultanță în domeniul accesării fondurilor europene din 2008, acordând sprijin elaborarii proiectelor în domeniul Creșterii competitivității economice, Turismului și Resurselor Umane. În momentul de față Alicat Consulting este specializată pe domeniul Resurselor Umane și proiectelor implementate în spațiul rural (agricultură și mici întreprinderi).